ANDRAS CHIRILIUC STUDIO


Fondat în 2006 de Andras Chiriliuc, sub direcția sa artistică, Andras Chiriliuc Studio reflectă dorința de a purta generațiilor următoare moștenirea artistică a școlii de canto românești și ruse, asigurând continuarea unei mari tradiții.
Cu ajutorul unui staff internațional din care fac parte alături de Andras Chiriliuc, legendarul bariton român Dan Iordăchescu, legendarul tenor rus Vladislav Piavko, Maestra Elena Gaja, legendarul bariton italian Mauro Augustini, Diva Oana Andra, Andras Chiriliuc Studio pregătește tinerii interpreți lirici pentru carieră precum și pe cei dornici de a-și consolida sau forma pregătirea vocală și muzicală pe perioada derulării cursurilor, care vor șlefui tehnica și interpretarea.
În cadrul programelor de studii sunt incluse două Masterclasses anuale, la care vor fi invitați să predea mari artiști ai lumii care vor îmbogăți experiența educațională a cursanților.
Cursurile sunt deschise tuturor celor care doresc să-și modeleze vocea fie pentru o carieră în lumea muzicii, fie pentru plăcerea lor, indiferent de vârstă sau naționalitate. Studiind canto clasic, poți aborda ulterior diferite genuri muzicale de la pop la soul, de la folclor la jazz, având însă siguranța unei tehnici vocale și a unor principii interpretative care nu vor da greș.
Studiul zilnic va interfera cu implicarea cursanților în recitaluri și producții unde vor avea ocazia să colaboreze cu artiști de talie internațională.
Domenii de activitate:
Interpretare în operă 
Tehnică vocală și interpretare
Muzică vocală de cameră
Repertoriu de operă
Mișcare scenică
Dicție
Limbă și gramatică italiană
Dicție germană
Durată: anuală.
Frecvență: zilnică, de luni până vineri și participarea în concertele și producțiile artistice.